Nieuws

Wat zien leerlingen uit Saendelft graag in het groen?

We zijn volop in gesprek over de grasstroken in Parkrijk in Saendelft. We horen graag van bewoners hoe ze de brede grasstroken het liefste gebruiken.

Het programma van de bijeenkomst is bekend!

We gaan samen met u werken aan een plan voor het groen in de wijk. We hebben een programma samengesteld met allerlei workshops.

Uitnodiging bijeenkomst op dinsdagavond 13 februari

We willen graag samen met u Parkrijk groener en aantrekkelijker maken. Eerder hebben we een vragenlijst verspreid en zijn we met een koffiekar de wijk ingegaan. We hebben veel waardevolle informatie opgehaald.

Goede gesprekken bij de koffiekar, en hoe nu verder? 

Ook op 9 december kwamen we naar u toe om ideeën op te halen voor het vergroenen van Saendelft. Het was een winderige en regenachtige dag, maar in het Sociale Winkeltje in winkelcentrum De Saen was het aangenaam verblijven.

Bedankt voor uw ideeën over het groen bij de eerste wijkactie

Hoe kunnen we de brede grasstroken in Saendelft groener en aantrekkelijker maken?" vroegen we de bewoners van Parkrijk in Saendelft.

Kom langs bij onze koffiekar en praat mee over het vergroenen van uw buurt!

Samen met u gaan we Parkrijk groener en aantrekkelijker maken. In groen kun je spelen, sporten en mensen ontmoeten. Bovendien is meer groen en meer variatie in groen goed voor insecten, vogels en andere dieren.

Praat mee over de groenstroken in Parkrijk!

Wat vindt u van de groene plekken in uw buurt? Ziet u kansen voor meer groen? We horen van veel bewoners dat ze de brede grasstroken in Parkrijk saai vinden. Er mogen meer verschillende planten en bomen komen, en meer aandacht voor ontmoeten en spelen. 

Aanmelden nieuwsbrief

zaanstad
3127