Nieuws

Programma van de gesprekken op woensdagavond 19 juni

Samen aan de slag met de uitwerking van de groenstroken!
 
Tijdens de bewonersavonden in april hebben meerdere (groepen) bewoners aangegeven graag mee te willen denken over de uitwerking van een stuk van de groenstroken of een thema. Bijvoorbeeld door mee te ontwerpen aan de beplanting, de speelobjecten, of nadenken hoe we meer ruimte voor natuur kunnen maken. 
Daar werken we graag aan mee!
 
Bewonersgesprekken op 19 juni
Op woensdag 19 juni kunt u samen met ons aan de slag met uw idee over de uitwerking van het groen. U heeft hier een uitnodigingsbrief en/of mail over ontvangen. Op basis van de aanmeldingen en de voorkeuren hebben we 6 gesprekken gepland, waarin we over 6 verschillende locaties doorpraten. Zie het schema hieronder en de kaart. Er zijn steeds twee gesprekken tegelijkertijd. De gesprekken duren maximaal een uur.  Bewoners die zich al hebben aangemeld hebben een bevestigingsmail gekregen, waarin staat voor welk gesprek zij zijn ingepland.
 
Voorlopige keuzes
De gesprekken gaan over de verdere uitwerking van het groen. Met deze input werken we een voorlopig  ontwerp uit. Er worden dus nog geen definitieve keuzes gemaakt. 
 
Niet aangemeld? Wees (alsnog) welkom!
Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u toch graag meepraten? U bent alsnog van harte welkom! Fijn als u zich vooraf aanmeldt via vergroenen@zaanstad.nl en aangeeft bij welk gesprek (A, B, C, D, E of F) u wilt aansluiten. De gesprekken zijn op Praktijkschool De Brug, Saenredamstraat 39 in Assendelft. U kunt 15 minuten voor aanvang van de gesprekken binnenlopen voor een kopje koffie of thee.
 
Volgende stap: een voorlopig ontwerp
Wilt u op dit moment niet actief meepraten over de verdere uitwerking? Dat is natuurlijk prima. In september/oktober organiseren wij een informatiemarkt waar wij het voorlopig ontwerp voor alle groenstroken presenteren. Daar kunt u uw reactie aan ons meegeven en vragen stellen. U krijgt hiervoor na de zomer een uitnodigingsbrief.

Planning woensdagavond 19 juni

Tijdstip gesprekken

Locatie om te bespreken

Locatie om te bespreken

19.00 uur

Gesprek A: groenstrook 1, omgeving groencirkel Tulpenburgh/Akkerland

Gesprek D: groenstrook 2, omgeving W.M. Dudokstraat, Rietland en J. Roodenburghstraat

20.00 uur

Gesprek B: groenstrook 1, omgeving Akkerland en aansluiting Witte Ring

Gesprek E: groenstrook 2, omgeving groencirkel en Weideland

21.00 uur

Gesprek C: groenstrook 3, omgeving Marathon en Olympus

Gesprek F: groenstrook 2, omgeving J.M. van der Meystraat (zuid) en Dijkland

 

plangebied met locaties waar de gesprekken over gaan.

|
zaanstad
3127